EDX-100A

EDX-100A pienikokoinen vaihdettavilla tulomoduleilla varustettu mittausjärjestelmä ajoneuvo-, kenttä- ja laboratoriomittauksiin. EDX-100A voi mitata venymäliuska-, anturi-, jännitesignaaleja ja CAN-väylän viestejä Ethernet- tai USB-väylän kautta suoraan tietokoneelle tai itsenäisesti laitteen omalle Compact Flash muistikortille, jolla tiedot voidaan siirtää suoraan tietokoneelle jatkokäsittelyä varten.
EDX-100A:n runkoja on saatavana versiot, joissa on paikat yhdelle, kahdelle ja neljälle vaihdettavalle tulomodulille. Käytetyistä moduleista riippuen kanavamäärä voi maksimissaan olla 32.

Liitäntä mittaus-PC:een tehdään USB- tai Ethernet-väylän avulla.
Ethernetin avulla myös etämittaukset ovat mahdollisia.

Mittaukset EDX-100A:lla voidaan tehdä perinteiseen tapaan on-line mittauksena PC:lle käyttäen USB- tai Ethernet-väylää. Mittausnopeus riippuu mitattavien kanavien määrästä, nopeimmillaan näytteenotto on 100 kHz yhdellä kanavalla. Ilman PC:tä mittaukset voidaan tehdä siten, että etukäteen valmistellut mittausasetukset talletetaan muistikortille. Mittauspaikalla kortti sijoitetaan EDX:n korttipaikkaan ja asetukset luetaan kortilta READ-napilla, seuraavaksi kanavat nollataan BALANCE-napilla ja mittaus käynnistetään ja pysäytetään START/STOP-painikkeella ja kanavien signaalit tallentuvat muistikortille määriteltyjen mittausasetusten mukaisesti. Kauko-ohjaimen avulla mittausdatan oheen saadaan talletettua äänikommentteja.
Mittausdata voidaan siirtää PC:lle kortin avulla tai imuroimalla väylän kautta. Mittausasetusten määrittely, mittauksen ohjaus ja monitorointi sekä mittausdatan tallennus suoritetaan mukana toimitettavalla DCS-100A mittausohjelmalla. Katso video DCS-100A:n perustoimintojen käytöstä.
Mittausdatan analysointiin voidaan käyttää Kyowan venymäliuska- ja anturimittauksiin soveltuvaa DAS-200A ohjelmaa, yleiskäyttöistä DIAdem-ohjelmaa tai taulukkolaskentaohjelmia.

EDX-100A:n mittausmodulit:

CDV-40A
Yleiskäyttöinen 8-kanavainen DC-vahvistin venymäliuskoille, antureille ja jännitesignaaleille. Signaalikaista DC-50 kHz. Saatavana myös aseteltavalla alipäästösuodattimella varustettu versio.

CVM-40A
Yleiskäyttöinen 8-kanavainen DC-vahvistin venymäliuskoille, antureille, jännitesignaaleille ja vahvistimella varustetuille IEPE-kiihtyvyysantureille. Signaalikaista DC-5 kHz. Mukana myös aseteltavalla yli- ja alipäästösuodatin.

DPM-42A
4-kanavainen kantoaaltotekniikalla toteutettu vahvistin vaativiin venymäliuska- ja anturimittauksiin vaikeissa olosuhteissa ja pienillä signaalitasoilla. Signaalikaista DC-5 kHz. Vahvistimessa myös monitorilähtö. Saatavana myös aseteltavalla alipäästösuodattimella varustettu versio.

CTA-40A
8-kanavainen monitorilähdöllä varustettu tulomoduli lämpötilamittauksiin K- ja T-tyypin termoelementeillä.

CFV-40A
4-kanavainen anturisyötöllä varustettu taajuus/jännitemuunnin AC- ja TTL-tulosignaaleille. Mittausalue 0-50 Hz ...0-20 kHz. Monitorilähtö.

CCA-40A
8-kanavainen 4 mA/24 VDC anturisyötöillä ja monitorilähdöillä varustettu tulomoduli piezosähköisille ja ICP-antureille. Signaalikaista 1 Hz ... 20 kHz. Saatavana myös aseteltavalla 8-napaisella Butterworth-suodattimella varustettu versio.

CAN-40A
Moduli viestien lukemiseen CAN-väylältä. Viestit talletetaan samanaikaisesti analogisten mittasignaalien kanssa. Kertoimien avulla viestit ovat muunnettavissa fysikaalisiksi suureiksi.

DAC-40A
8-kanavainen D/A-muunnin mittauskanavien ja äänikommenttikanavan toistamiseen analogisessa muodossa. Toistonopeus valittavissa.EDX-100A esite
Tietoa tulomoduleista
DCS-100A ohjelman ominaisuudet