EDX-200A

EDX-200A vaihdettavilla tulomoduleilla varustettu mittausjärjestelmä ajoneuvo-, kenttä- ja laboratoriomittauksiin. EDX-200A voi mitata venymäliuska-, anturi-, jännitesignaaleja, vahvistimella varustettuja IEPE (ICP) kiihtyvyysantureita ja CAN-väylän viestejä Ethernet- tai USB-väylän kautta suoraan tietokoneelle tai itsenäisesti laitteen omalle Compact Flash muistikortille, josta tiedot voidaan siirtää suoraan tietokoneelle jatkokäsittelyä varten.
EDX-200A voi mitata signaaleja kahdella eri näytteenottonopeudella ja näin esim pitkäaikaisseurannassa signaaleja talletetaan normaalisti hitaalla näytteytyksellä, mutta tilanteen vaatiessa signaaleja voidaan tallettaa myös nopeammalla näytteytyksellä esim. startti- tai vikatilanteissa.
EDX-200A:ssa on digitaalinen suodatusmahdollisuus, joka mahdollistaa vaikeissa olosuhteissa ylimääräisten häiriöiden suodatuksen ennen signaalien tallennusta. EDX-200A:n runkoja on saatavana versiot, joissa on paikat yhdelle ja neljälle vaihdettavalle tulomodulille sekä vaikeisiin olosuhteisiin ja laajalle lämpötila-alueelle tarkoitettu EDX-200A-4T. Käytetyistä moduleista riippuen kanavamäärä voi maksimissaan olla 32 Ethernet-väylän avulla useampi kehikko saadaan toimimaan yhtenä järjestelmänä, jolloin kanavamäärä on käytännössä rajaton.

EDX-200A:n mittausmodulit:

CDV-40A
Yleiskäyttöinen 8-kanavainen DC-vahvistin venymäliuskoille, antureille ja jännitesignaaleille. Signaalikaista DC-50 kHz. Saatavana myös aseteltavalla alipäästösuodattimella varustettu versio.

CVM-40A
Yleiskäyttöinen 8-kanavainen DC-vahvistin venymäliuskoille, antureille, jännitesignaaleille ja vahvistimella varustetuille IEPE-kiihtyvyysantureille. Signaalikaista DC-5 kHz. Mukana myös aseteltavalla yli- ja alipäästösuodatin.

DPM-42A
4-kanavainen kantoaaltotekniikalla toteutettu vahvistin vaativiin venymäliuska- ja anturimittauksiin vaikeissa olosuhteissa ja pienillä signaalitasoilla. Signaalikaista DC-5 kHz. Vahvistimessa myös monitorilähtö. Saatavana myös aseteltavalla alipäästösuodattimella varustettu versio.

CTA-40A
8-kanavainen monitorilähdöllä varustettu tulomoduli lämpötilamittauksiin K- ja T-tyypin termoelementeillä.

CFV-40A
4-kanavainen anturisyötöllä varustettu taajuus/jännitemuunnin AC- ja TTL-tulosignaaleille. Mittausalue 0-50 Hz ...0-20 kHz. Monitorilähtö.

CCA-40A
8-kanavainen 4 mA/24 VDC anturisyötöillä ja monitorilähdöillä varustettu tulomoduli piezosähköisille ja ICP-antureille. Signaalikaista 1 Hz ... 20 kHz. Saatavana myös aseteltavalla 8-napaisella Butterworth-suodattimella varustettu versio.

CAN-40A
Moduli viestien lukemiseen CAN-väylältä. Viestit talletetaan samanaikaisesti analogisten mittasignaalien kanssa. Kertoimien avulla viestit ovat muunnettavissa fysikaalisiksi suureiksi.

DAC-40A
8-kanavainen D/A-muunnin mittauskanavien ja äänikommenttikanavan toistamiseen analogisessa muodossa. Toistonopeus valittavissa.EDX-200A esite
Tietoa tulomoduleista
Tietoa digitaalisesta suodatuksesta
DCS-100A ohjelman ominaisuudet
Katso video DCS-100A ohjelman käytöstä