Endevco paineanturitPiezoresistiiviset paine- ja differentiaalipaineanturit

Endevcon pienikokoiset paine- differentiaalipaineaturit mittaavat sekä dynaamista että staattista painetta. Kaikki mallit ovat lämpötilakompensoituja. Näiden mallien alueet ovat 1 psi (7 kPa) ja 20000 psi (138 MPa) välillä, kaikki mallit kestävät suuren ylipaineen.
Piezoresistiiviset absoluuttipaineanturit

Endevcon pienikokoiset absoluuttipaineanturit mittaavat sekä dynaamista että staattista painetta. Huippuunsa kehitetty painekalvo antaa suuren herkkyyden, hyvän linearisuuden ja toistuvuuden sekä korkean resonanssitaajuuden. Antureissa ei käytännössä ole mekaanista hysteresistä. Kaikki mallit ovat lämpötilakompensoituja ja lisäksi antureita on saatavana kompensoituna tilaajan määrittelemille erikoisalueille.
Absoluuttipaineantureiden alueet ovat 15 psi (103 kPa) ja 2000 psi (13,8 MPa) välillä. Maksimi toimintalämpötilat jopa 260C.
Piezosähköiset paineanturit dynaamisiin mittauksiin

Endevcon ohjelmassa on piezosähköisiä paineanturimalleja dynaamisiin mittauksiin korkeissa (538C) lämpötiloissa tai muuten vaativissa olosuhteissa. Hitsattu Inconel-runko ja erkoisvalmisteiset kaapelit on tehty kestämään vaikeita ympäristöolosuhteita.
Paineantureiden syöttöön, anturisignaalien vahvistamiseen ja näyttämiseen voidaan käyttää toimittamiamme anturivahvistimia tai eri tiedonkeruulaitteita.