EDX-10BEDX-10B on USB:llä tietokoneeseen liitettävä modulaarinen mittalaite. EDX-10B-laitteeseen voidaan liittää 4-kanavaisia mittausmoduleita (maks. 4 kpl = 16 kanavaa). Mittausmodulit pinotaan EDX-10B alle ja kiinnitetään kahdella ruuvilla. USB:n sähkönsyöttö riittää EDX-10B:lle ja yhdelle 4-kanavaiselle modulille, tällöin erillistä verkkolaitetta ei tarvita ollenkaan.
EDX-10B:n mukana toimitetaan monipuolinen DCS-100A mittausohjelma konfigurointia, datan monitorointia ja tallennusta varten.

EDX-11A mittaumodulilla voidaan mitata venymäliuskoja ja resistiivisiä mittausantureita. Moduliin saa liitäntäterminaalin pikaliittimillä mittausantureita ja kaapelilla varustettuja siltatäydennysrasioita varten. Venymäliuskojen kytkentää varten voidaan käyttää myös pikaliitännöillä tai juotettavilla liitännöillä varustettuja liitäntäterminaaleja.

EDX-12A on jännitesignaalien mittaamiseen tarkoitettu moduli, jonka mukana tulee liitäntäterminaali juotosliitännöin. Vaihtoehtoisesti on saatavana pikaliitinterminaali tai liitinterminaali BNC-liittimillä.

EDX-13A on lämpötilojen mittaamiseen tarkoitettu 4-kanavainen moduli, joka voi käyttää eri termoelementtejä. Liitännät ruuviliittimillä.

EDX-14A mittaumodulilla voidaan mitata venymäliuskoja ja resistiivisiä mittausantureita. Moduli on Low Power-versio eli niitä voi kytkeä 4 kpl samaan järjestelmään pelkän USB-jännitteen syöttämänä ilman ulkoista poweria. Moduliin saa liitäntäterminaalin pikaliittimillä mittausantureita ja kaapelilla varustettuja siltatäydennysrasioita varten. Venymäliuskojen kytkentää varten voidaan käyttää myös pikaliitännöillä tai juotettavilla liitännöillä varustettuja liitäntäterminaaleja.

EDX-15A mittaumodulilla voidaan mitata venymäliuskojen ja resistiivisten mittausantureiden lisäksi jännitesignaaleja. Moduli on Low Power-versio ja siinä on samat liitäntämahdollisuudet kuin EDX-11A ja EDX-14A moduleissa.Katso video EDX-10B:n käytöstä
Katso video DCS-100A ohjelman käytöstä
EDX-10B esite ja tekniset tiedot
EDX-10B sovelluksia