Voima-anturitKyowa Electronic Instrumentsin valmistusohjelma käsittää 30 eri mallisarjaa voima-alueilla 0...5 mN – 0...2 MN. Anturit on kalibroitu joko puristukselle, vedolle tai molemmille. Antureiden suunnittelussa on pyrkimys hyvään tarkkuuteen, stabiilisuuteen ja pitkään käyttöikään ja siksi useimmat mallit on tehty hermeettisesti suljetuiksi ja täytetty suojakaasulla. Tarkemmat esitteet mittatietoineen löytyvät päämiehemme voima-anturisivulta, jossa on myös teknistä tietoa ja esimerkkisovelluksia.

Tietoa antureiden ja anturijärjestelmien tekniikasta ja tarkkuuksista.

Peekel Instruments B.V. valmistaa 5 kN...2 MN voima-alueelle veto-, puristus tai veto/puristusantureita keskireiällä ja isoilla M30...M120 kierteillä varustettuna. Valmistajalla on myös valmius asiakaskohtaisiin muutoksiin jopa anturikohtaisesti. DV-sarjan keskireiällä varustetut sylinterimalliset anturit 10 kN...1 MN puristusvoimille. TDC-sarjan isoilla sisäkierteillä varustetut veto/puristusanturit 100...700 kN voimille. TDC-sarjan mallit soveltuvat erinomaisesti mm. vaijereiden vetovoimien mittaamiseen. LMP-sarjan 5...15 MN tappianturit soveltuvat rakenteeseen asennettuina mm. sylinterivoimien mittaamiseen.

Voima-antureiden syöttöön, anturisignaalien vahvistamiseen ja näyttämiseen voidaan käyttää toimittamiamme anturivahvistimia tai eri tiedonkeruulaitteita. Jos sopivaa anturimallia ei edellä olevista sarjoista löytynyt niin kannattaa ottaa yhteyttä. Ohjelmassamme on myös useita anturimalleja erikoissovelluksiin, ne löytyvät Kyowan tuoteluettelosta

Kyowan voima-anturimallisto