KiihtyvyysanturitKyowa Electronic Instrumentsin valmistaa venymäliuskatekniikalla toteutettuja resistiivisiä kiihtyvyysantureita tutkimuksen ja tuotekehityksen sovelluksiin.

Kyowa kiihtyvyyysanturitVuonna 1947 perustettu
Endevco Corporation on maailman johtava dynaamisten tärinä-, isku- ja painemittausten antureiden ja laitteiden toimittaja. Endevcon ohjelmassa on piezosähköisiä, IEPE (ICP®), piezoresistiivisiä ja variable capacitance –tyyppisiä kiihtyvyysantureita dynaamisiin, staattisiin ja akustisiin mittauksiin auto-, lentokone- ja puolustusteollisuuden eri sovelluksissa sekä lääketieteellisten laitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Anturivalmistuksen 60 vuoden kokemuksen tuomalla varmuudella ja pitkälle vietyjen valmistusmenetelmien takaaman luotettavuuden ansiosta Endevco myöntää antureilleen ja vahvistimilleen nyt rajoitetun 5 vuoden takuun.

Endevco kiihtyvyyysanturit

Tuoteohjelmaamme kuuluu kenttä mittauksiin soveltuvat
Värähtelyn mittalaitteet ja Wilcoxon Research Inc.:n sähkömagneettiset ja piezosähköiset täristimet sekä niiden yhteydessä käytettävät vahvistinlaitteet.

Kiihtyvyysantureiden syöttöön, anturisignaalien vahvistamiseen ja näyttämiseen voidaan käyttää
toimittamiamme anturivahvistimia tai eri tiedonkeruulaitteita.

Endevco toimittaa kiihtyvyyden kalibrointilaitteita kentällä tapahtuvaan kalibrointiin tai automaattisia kalibrointiasemia kalibrointilaboratorioiden käyttöön.

Kauttamme kaikenmerkkisten piezo- ja kapasitiivisten kiihtyvyysantureiden kalibrointipalvelut Endevcon akkreditoiduissa kalibrointilaitoksessa Englannissa tai Sveitsissä.