Teollisuusvahvistimet
WGA-900A
Kyowan WGA-900A on paneliasennettava kosketusnäytöllä varustettu monitoimivahvistimen antureille ja venymäliuskasilloille. Vahvistimessa on selkeä 3,5” kosketusnäyttö, jonka avulla on helppo navigoida eri näyttötoiminnoissa ja asetella monipuoliset mittausasetukset. Mittausarvoja voidaan seurata näytöltä numeroarvoina tai käyrämuodossa. Vahvistimessa on monia eri mittaustapoja (mm. huippuarvon pito) ja kalibrointivaihtoehtoja, sekä erilaisia aseteltavia hälytyksiä. Laite mittaa 4000 näytettä/s ja analogisen lähtöviestin lisäksi mittausdata on mahdollista tallentaa SD-muistikortille tekstitiedostoon myöhempää PC-käsittelyä tai raportointia varten. Laitteessa on myös tuki TEDS-antureille automaattista viritystä varten. Näytön koko on 73 x 55 mm ja koko etupaneli 100 x 96 mm. Kiinnikkeet paneliaukkoon kuuluvat toimitukseen.

Lisätietoa WGA-900A esitteestä


WGA-670B
WGA-670B on monipuolinen paneliasennettava (96 x 96 mm) näytöllä varustettu anturivahvistin testilaitteisiin, teollisuussovelluksiin jne., jossa tarvitaan analogiset lähtöviestit ( V ja mA) ja esim. raja-arvotiedot, signaalin suodatusta ja logiikasta kauko-ohjattavia toimintoja. Vahvistimen näytön ja lähtöviestien viritys tehdään etupanelin näppäimillä. Laitteessa on myös tuki TEDS-antureille. Saatavana AC ja DC käyttöjännitteille.

WGA-670B tekniset tiedot
WGI-400A
WGI-400A on paneliasennettava (48 x 96 mm) näytöllä varustettu anturivahvistin testilaitteisiin, teollisuussovelluksiin jne. Vahvistimen näytön ja lähtöviestien viritys tehdään etupanelin näppäimillä. Laitteessa analogiset lähtöviestit ( V ja mA) ja raja-arvolähtö sekä tuki TEDS-antureille.

WGI-400A tekniset tiedot

WGA-100B
WGA-100B on laitekaappiin tai DIN-kiskoon asennettava anturivahvistin, jossa on kaikki tarpeellinen anturisignaalien vahvistamiseksi V- ja mA-viestiksi. Virityksen helpottamiseksi vahvistimessa on sisäinen kalibrointitoiminto. Suodatusasetukset ja anturisyötön valinta on tehtävissä jumpperein. Liitännät ruuviliitännöin. Saatavana AC ja DC käyttöjännitteille.

WGA-100B tekniset tiedot


Ohjelmassamme on myös laaja valikoima Althen GmbH:n valmistamia teollisuuskäyttöön tarkoitettuja koteloituja (IP65) tai DIN-kiskoasenteisia anturivahvistimia yhden tai useamman usamman anturin liittämiseen automaatio- tai mittausjärjestelmään. Katso lisää tai ota yhteyttä sopivimman mallin valitsemiseksi


Type 131 ja Type 132
Type 131 (mA-lähtö) ja Type 132 (V-lähtö) ovat pienikokoisia ja edulllisia perusvahvistimia voima- ym. antureiden vahvistimiksi. Mitta-alue valitaan tilausvaiheessa ja nollapisteen ja alueen säädöillä tehdään lopullinen viritys sovelluksen mukaan.

Tekniset tiedot Type 131 ja Type 132 vahvistimillaMuut vahvistinmallit löytyvät Kyovan sivulta

Sovellustietoa punnitussovelluksia varten
Tyypillisiä sovelluskohteita löydät