Tiedonkeruulaitteet laboratoriosovelluksiinAutolog 3000

Monikäyttöisillä tulomoduleilla varustettu mittausjärjestelmä kaikkien venymäliuskakytkentöjen, antureiden, potentiometrien, lämpötilojen, jännitteiden ja virtaviestien mittaamiseen.
DataRec4

DataRec4-tallennin on uuden sukupolven suorituskykyinen ja joustava mittalaite, joka voi mitata suuria datamääriä nopeasti ja tarkasti PC:lle tai omaan tallenninmoduliin. DataRec4 muodostuu erillisistä signaali-, poweri ja tallenninmoduleista. Signaalimoduleita on jännitteille, kiihtyvyysantureille, venymälle, audio- ja videosignaaleille, CAN, ARINC429, MIL-STD-1553, PCM ja Ethernet-väylille.
EDX-10B

EDX-10B on monipuolinen kompakti venymäliuska- , anturi-, jännite- ja lämpötilasignaalien mittaukseen tarkoitettu modulaarinen mittalaite laboratorioympäristöön. EDX-10B liitetään tietokoneeseen USB-liitännän avulla. Monipuolinen mittausohjelma sisältyy toimitukseen.

EDX-100A

EDX-100A pienikokoinen vaihdettavilla tulomoduleilla varustettu tiedonkeruujärjestelmä ajoneuvo-, kenttä- ja laboratoriomittauksiin. EDX-100A voi mitata venymäliuska-, anturi-, jännitesignaaleja ja CAN-väylän viestejä Ethernet- tai USB-väylän kautta suoraan tietokoneelle tai itsenäisesti laitteen omalle Compact Flash muistikortille, jolla tiedot voidaan siirtää suoraan tietokoneelle jatkokäsittelyä varten.


EDX-200A

EDX-100A:n isoveli EDX-200A suorituskykyinen vaihdettavilla tulomoduleilla varustettu tiedonkeruujärjestelmä ajoneuvo-, kenttä- ja laboratoriomittauksiin. EDX-200A voi mitata venymäliuska-, anturi-, jännitesignaaleja ja CAN-väylän viestejä Ethernet- tai USB-väylän kautta suoraan tietokoneelle tai itsenäisesti laitteen omalle Compact Flash muistikortille, jolla tiedot voidaan siirtää suoraan tietokoneelle jatkokäsittelyä varten.PCD-400 -sarja

PCD-400 sarjan USB-liitettävät 4-kanavaiset moduli staattisiin ja dynaamisiin mittauksiin.DBU-120A

Nopea yksikanavainen USB-porttiin liitettävä mittalaite venymäliuskasiltojen, antureiden ja jännitesignaalien mittaamiseen.
Kyowan koko mittalaiteluettelo